Al uw informatie beschikbaar in één portal of app

Met meer en meer systemen, databases, cloudservices en sociale media wordt de vraag om data te combineren alleen maar groter. Silver Essence biedt u met eenvoudige en gebruikersvriendelijke portals en apps de mogelijkheid deze informatie allemaal te combineren.
Alle informatie op één plek verzameld en in één oogopslag te zien. U bent aanzienlijk minder tijd kwijt met het verzamelen en interpreteren van de verschillende data. Duidelijk en onmiddelijk inzicht en overzicht.

Daarnaast kunt u naast uw eigen medewerkers ook uw klanten of leveranciers toegang geven tot de informatie zodat ze zelf relevant informatie raadplegen.

 

Silver Essence biedt
 

  • Webbased portals & apps voor meerdere databronnen
  • Vanuit één portal of app toegang tot informatie uit verschillende applicaties.
  • Een gebruikersvriendelijke portal of app voor uw telefoon, tablet of computer, denk aan herkenbare, uniforme schermen en functionaliteit. 
  • Een portal of app is volledig af te stemmen op uw huisstijl
  • Iedereen beschikt via een portal of app over dezelfde informatie dus er kan nog beter worden samengewerkt. Maar u besluit welke informatie u wilt delen met uw medewerkers, leverancier en klanten.
  • Portal & apps kunnen makkelijke worden aangepast naar uw wensen en zijn snel inzetbaarheid door slimme configuratiemogelijkheden.

Kom meer te weten tijdens de lunchsessie 22 maart a.s.

Kom donderdag 22 maart a.s. van 12.30 uur tot 14.00 uur naar onze gratis lunchsessie over de mogelijkheden met Silver Essence en ontdek de voordelen van Silver portals & apps. 

Deze lunchsessie organiseren wij in samenwerking met Silver Essence.  Tijdens de sessie vertellen wij u alles over de mogelijkheden van portals & apps voor uw Exact-software. Deze sessie is vooral interessant voor organisaties die gebruik maken van Exact Globe of Exact Online en die nadenken over de mogelijkheden van specifieke portals en apps voor Exact. 

Aanmelden of meer weten? 

Maak een vrijblijvende afspraak om de voordelen van Silver Essence voor uw organisatie te bespreken of volg onze gratis lunchsessie op 22 maart a.s.

 

Ontdek hoe Silver Essence werkt

Schrijf je hier in voor de CANE nieuwsbrief

Wij houden je maandelijks op de hoogte van alle ins en outs.