Contact formulier

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.


Onze visie

Exact Synergy is voor veel verschillende bedrijven een solide standaard platform. Door het ontwikkelen van branchespecifieke oplossingen zorgen wij voor een betere aansluiting met specifieke bedrijfsprocessen. Dit resulteert in een hoger gebruiksgemak, een grote mate van herkenbaarheid en een snellere acceptatie van Exact Synergy als geheel.

 


Al onze softwareoplossingen vormen een 'add-on' op het standaard platform van Exact Software. Als Exact gold partner hebben we excellente kennis van Exact oplossingen. Bovendien hebben we serieuze investeringen gedaan om kennis van Exact oplossingen en onze dienstverlening daar omheen op dit niveau te houden.

Werken bij Cane

Werken bij Cane houdt in werken in een dynamische omgeving met volop ruimte voor initiatief en jouw ambities.

De sfeer die binnen Cane heerst is collegiaal, innovatief en open. Klantgerichtheid staat centraal en persoonlijke groei & ontwikkeling wordt sterk gestimuleerd. Onze klanten en projecten bevinden zich vooral bij commerciële opleidingsorganisaties en zakelijke dienstverleners.

Als het bovenstaande jou aanspreekt reageer dan op één van onze vacatures of stuur ons een open sollicitatiebrief met je C.V

Vacatures

Acquisitie n.a.v. onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.

 

Schrijf je hier in voor de CANE nieuwsbrief

Wij houden je maandelijks op de hoogte van alle ins en outs.