Where am i

Uw klanten worden steeds kritischer op resultaten van uw projecten. Een goede oplevering zowel inhoudelijk als procesmatig is dan ook essentieel. Het centraal vastleggen van informatie is daarom van groot belang.

Projecten in uitvoering

U wilt weten welke medewerkers beschikbaar zijn voor nieuwe projecten. En deze kunnen selecteren op de benodigde skills. Ook het uren schrijven en verantwoorden moet eenvoudig zijn zodat u snel en correct kunt factureren. U krijgt op deze manier ook snel inzicht in de gemaakte kosten van een project.

Controle op projecten

U wilt uw projecten binnen budget en planning afhandelen. Het vastleggen van uren en andere projectgegevens geeft u inzicht. Zijn er afwijkingen? Blijven het project binnen budget? U ziet alles in één oogopslag. Want met uitgebreide rapportages kunt u de planning onder controle houden en tijdig ingrijpen als dat nodig is.

Facturatie en betalingen

Het project zit erop. Een correcte factuur versturen is dan belangrijk. Door het geïntegreerde proces van urenverantwoording met de facturatie kan de factuur verstuurd worden. De gerealiseerde uren staan immers al klaar in het systeem. 

 

Voordelen

✓ Tijd en kosten besparing door geïntegreerd proces
✓ Grip op uw projecten en budgetten
✓ Altijd inzicht in kosten, opbrengsten, marges en projectvoortgang
✓ Plan en registreer uren online
✓ Medewerkers zoeken o.b.v. skills
✓ Sneller factureren door integratie met urenregistratie
✓ Intercompany facturatie tussen divisies

 

Brochure Exact Synergy | Projectmanagement

Uw projecten opleveren binnen budget en op tijd? Download de brochure en ontdek de mogelijkheden van Exact Synergy.