Gebruikerscondities Remote Support

Door het klikken op de ‘Ik ga akkoord’ link hiernaast in het scherm accepteert u een sessie waarbij, vanaf afstand, een medewerker van Cane gedeeltelijke of volledige controle heeft over uw pc.

Hoewel de programmatuur waarmee de remote support sessie opgestart wordt met zorgvuldigheid is samengesteld, kan het voorkomen dat deze programmatuur -om welke reden dan ook- niet functioneert zoals beoogd. Hierbij kan niet worden uitgesloten dat schade ontstaat aan bijvoorbeeld programmatuur of data op uw pc. Cane Consulting B.V. is niet aansprakelijk voor eventuele schade in welke vorm dan ook die voortvloeit of verband houdt met het gebruik van de remote support dienst.

 


Als u op enige wijze onzeker bent over de identiteit, technische kunde of anderzijds van de persoon die de remote support sessie gaat opstarten dan wel over de programmatuur zelf, ga dan niet akkoord.

Als u akkoord gaat met de bovenstaande voorwaarden kies dan voor ‘Ik ga akkoord’. Na het downloaden en installeren van de benodigde software geeft u het 'uw id' en 'wachtwoord' in uw scherm door aan onze servicedesk medewerker waarna de ‘hulp op afstand sessie’ opgestart wordt.

Ik ga akkoord